GESCHIEDENIS

Damiani werd in 1994 opgericht als de eerste broodjeszaak in de omgeving, op dezelfde locatie (Jan De Voslei 1, 2020 Antwerpen). Aanvankelijk werd het gerund als een familiebedrijf.

In het begin werden de twee basisprincipes gedefinieerd; de producten die worden gebruikt voor het bereiden van sandwiches moeten vers en de service moet snel zijn.

Alle verkopen en activiteiten zijn gebaseerd op die principes; snelheid en versheid. Die principes blijven, met nieuwe waarden toegevoegd.

Damiani biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten, waaronder; broodjes, soep en salades. Het assortiment bleef in de loop van de jaren groeien. Tegenwoordig bieden we samen met soepen en salades meer dan 150 verschillende soorten broodjes aan.

Met de kwaliteit van zijn producten en diensten trekt Damiani de aandacht van veel grote bedrijven die op zoek zijn naar leveranciers van voedingsmiddelen. In korte tijd kon hij broodjes bezorgen bij bedrijven in de Haven, in Linkeroever, Hoboken, Kiel, Wilrijk, Boom, Aartselaar en Kontich. Met de toenemende vraag groeide het familiebedrijf uit tot een team bestaande uit acht werknemers.

Daarna maakte het zware verkeer op weg naar de Haven en Linkeroever het onmogelijk om die gebieden te blijven bedienen. Hoewel niet in staat om die afgelegen gebieden te bereiken, bedient Damiani een groter aantal klanten in de buurt.

Naast de bedrijven zijn het personeel en de studenten van de school rondom Damiani en de lokale bewoners de belangrijkste klanten.

Tegenwoordig dient Damiani de kleinkinderen van haar eerste klanten. We zullen ook graag de kleinkinderen van onze huidige klanten op de beste manier bedienen. Van hun ouders tot hun kleinkinderen.